Jasenovac

°C

3. kolo Hrvatske atletske lige sjever

3. kolo Hrvatske atletske lige sjever

Sport

Proteklog vikenda održano je u Zagrebu 3. kolo Hrvatske atletske lige sjever. Među predstavnicima 24 kluba nastupilo je i dvadesetak atletičarki i atletičara JAK-a iz Jasenovca. I ovoga puta postignut je velik broj osobnih rekorda, osvojeno je 6 novih medalja, a evo rezultata onih najuspješnijih:
Prvoga dana nastupile su mlađe kategorije: kod mlađih kadetkinja prvo mjesto u bacanju vortexa osvojila je Elizabeta Prelesnik, Silvija Alich bila je 5. u skoku u dalj, a Mirena Milašinović 6. u utrci na 400m. Štafeta mlađih kadetkinja zauzela je 5. mjesto, dok su mlađe kadetkinje ekipno u ovom kolu osvojile 3. mjesto. 
Drugi dan bio je rezultatski još uspješniji: Aleksandar Čokorac osvojio je 3. mjesto u skoku u dalj kod seniora, Marija Martić 6. mjesto u skoku u dalj kod mlađih juniorki, Mirena Milašinović i Silvija Alich 7. mjesta na 300 i 100m. Štafeta mlađih juniorki 4x100 osvojila je 2. mjesto (uz novi rekord kluba) trčale su Martić-Milašinović-Alich i Jurić.

Najuspješnija je bila i ovoga puta Valentina Jurić - osvojila je prva mjesta na 100 i 300m u konkurenciji mlađih juniorki.