Jasenovac

°C

„AKTIVNI I ZDRAVI U STARIJOJ DOBI“

„AKTIVNI I ZDRAVI U STARIJOJ DOBI“

Novosti

Ovaj tjedan obilježili smo sa puno aktivnosti.

Uz redovne aktivnosti „Vježbaonica“ utorkom i petkom i kreativne radionice utorkom održana je i edukativna radionica korisna osobama koje redovno vježbaju. Na radionici je pokazano  kako pravilno disati uz vježbe. Voditeljica radionice Petra Kukić, fizioterapeut .Udahni, izdahni – zvuči jednostavno, ali i nije baš. Kad je vježbanje u pitanju, umjetnost udisanja i izdisanja je malo kompliciranija nego što mislite, ali uz Petru savladana je tehnika disanja uz svaku vježbu.

Kreativna radionica- salvetna tehnika, decuopage održana je 22.02.2018. g. Na radionicu odazvalo se 15 osoba. Zainteresirane osobe savladale su početnu fazu salvetne tehnike uz strpljivo i opsežno pokazivenje  g.Jasmina i gđe.Ljubice Spahović .

U petak  23.02.2018.g obilježen je i 80.-ti rođendan bake Ane Mandić, mještanke naselja Puska. U obilježavanju su sudjelovali predstavnici provoditelja i partnera na projektu „Aktivni i zdravi u starijoj dobi“. Rođendan je proslavljen uz tortu i ugodno druženje uz prisjećanje na bakin dugi život.