Jasenovac

°C

BICIKLOM ZA TURIZAM BEZ GRANICA - BIKE 4 TWF

BICIKLOM ZA TURIZAM BEZ GRANICA - BIKE 4 TWF

Turizam

U petak 31. rujna 2012. godine u prostorijama vijećnice Općine Jasenovac održan je regionalni sastanak

U petak 31. rujna 2012. godine u prostorijama vijećnice Općine Jasenovac održan je regionalni sastanak na kojem su sudjelovali djelatnici Razvojne agencije SI-MO-RA d.o.o. Sisak, načelnica općine Jasenovac Marija Mačković, Jasminka Bradašić, voditeljica Turističkog ureda Turističke zajednice općine Jasenovac, predstavnici grada Hrvatske Kostajnice i Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje.

Tema sastanka bio je izvještaj o provedenim dosadašnjim aktivnostima programa, te planovi za naredno razdoblje, organiziranje Demo biciklističke ture Mrakovica-Lonjsko polje, planirane za petak 14. rujna 2012. godine, te prezentacija nacrta turističkog vodiča.

Zainteresirani i prijave za sudjelovanje u demo biciklističkoj turi KOZARA-LONJSKO POLJE koja se organizira u sklopu projekta „Biciklom za turizam bez granica“ – Bicycle for Tourism Without Frontiers (BIKE 4 TWF) mogu naći obrazac na stranicama Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. Sisak i popunjeni obrazac dostaviti najkasnije od 7. rujna 2012. godine na adresu elektroničke pošte simora@simora.hr ili na broj faksa: 044/544-206.

Ovaj Projekt je izrađen u okviru EU IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007 - 2013.

Cilj ovog projekta je razvoj turizma u pograničnom području Hrvatske i Bosne i Hercegovine na području Parka prirode Lonjsko polje i Nacionalnog parka Kozara u Bosni i Hercegovini.

Više o Projektu "Biciklom za turizam bez granica" pročitajte na internet stranici projekta http://www.bike4tourism.net/.

Pridruženi dokumenti