Jasenovac

°C

Božićna predstava Udruge "SRCE" Puska

Božićna predstava Udruge

Novosti

Udruga Srce Puska organizirala je 19.prosinca 2106. godine u Puskoj u društvenom domu Božićni domjenak za djecu ovog dijela Posavine.

Nakon uvodnog izlaganja predsjednice udruge Tihane Blažević o radu udruge i pozdrava prisutnih gostiju. Crkveni zbor crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije i sv. Nikole Biskupa Jasenovac zajedno sa članovima Udruge za očuvanje kulturne baštine Jasenovac održali su kratki koncert adventskih i božićnih pjesama.

Potom je slijedila predstava pod nazivom Ogledalo,ogledalce moje! Reci, na svijetu najbolji tko je??  U izvedbi Rent A Fun Kutina, koji su svojom kazališnom izvedbom uveselili našu malu sredinu . Po završetku predstave sve smo začinili malom božićnom zakuskom.

Predsjednica udruge je potom zahvalila se svim donatorima bez kojih sve ovo ne bi mogli organizirati i realizirati, a to su:Općina Jasenovac,Udruga Mladih Krapje, Park prirode Lonjsko polje, Dobrovoljno vatrogasno društvo Puska, Dobrovoljno vatrogasno društvo Jasenovac, Gradsko društvo Crvenog križa Novska i Prehrambenoj industriji Kraš.

U nadi da ćemo i u buduće biti u mogućnosti organizirati razna događanja svim ljudima dobre volje želimo sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2017.godinu.

Udruga SRCE Puska