Jasenovac

°C

Članovi JAK-a osvojili 8 medalja u Slavonskom Brodu

Članovi JAK-a osvojili 8 medalja u Slavonskom Brodu

Sport

Pet zlatnih i tri brončane medalje "ulovili" su atletičari i atletičarke Jasenovačkog atletskog kluba na atletskom mitingu održanom u Slavonskom Brodu. Nastupilo je oko 150 predstavnika iz 10 klubova, a JAK  se i ovoga puta pokazao jakim i uspješnim klubom. Nastupilo je 9 članova - evo njihovih rezultata:
U konkurenciji limačica Lucija jauk osvojila je 3. mjesto na 300m, dok je kod limača Antonio Tutić bio 4. na 300m i u bacanju vortexa.

Dvije pobjede zabilježile su mlađe kadetkinje:  u bacanju vortexa Elizabeta Prelesnik i Mirena Milašinović na 200m. Silvija Alich osvojila je 3. mjesto u skoku u dalj, a Dora Jakupović je treće mjesto osvojila u bacanju vortexa, Josipa Gajdoš je u utrci na 600m osvojila 4. mjesto . Prvo mjesto osvojio je i Tomislav Ćurdo u skoku u dalj kod starijih kadeta, dok je dvije pobjede odnijela Valentina Jurić, ovoga puta na 100 i 400m.

Kako nam je rekao trener Neven Šepović svi su postigli osobne rekorde i to je podatak koji veseli. Za slavlje nema vremena - u narednih  mjesec dana slijede državna prvenstva od mlađih kadeta do juniora i seniora, a članovi JAK-a se i na njima nadaju osvojiti medalje, prije svih Valentina Jurić.