Jasenovac

°C

Igraonica u Narodnoj knjižnici i čitaonici Jasenovac

Igraonica u Narodnoj knjižnici i čitaonici Jasenovac

Novosti

Početkom listopada, u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Jasenovcu započela je igraonica za najmlađe uzraste koja se održava svake srijede od 10 sati.

Početkom listopada, u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Jasenovcu započela je igraonica za najmlađe uzraste koja se održava svake srijede od 10 sati. Igraonice su sad već obradile različite tematike vezane uz prirodu i jesen, pa su najmlađi na prvoj igraonici uz pomoć voditelja i roditelja izrađivali različite životinje od jesenskih plodova.

Svaka igraonica ima novu tematiku, i namijenjena je prije svega socijalizaciji mlađih uzrasta, te razvijanje fine motorike i koordinacije. Prema vlastitim interesima, i prilagođenim sadržajima za svaki uzrast polaznici mogu odabrati predloženu tematiku, ili se igrati, bojati ili samo družiti sa ostalom djecom.

Sa radom smo započeli u novom terminu, i odradili smo već tri radionice. Iako je radionica namijenjena predškolskom uzrastu, slobodno nam se pridruže i nešto starija djeca, jer za sve imamo dosta kreativnih ideja. Svi su dobrodošli, kao i ideje za nove radionice.

Igraonica i dalje nastavlja sa radom svake srijede s početkom u 10.00 sati, namijenjena je uzrastu od 4. do 8 godina, no svi su dobrodošli bez obzira na godine, te je besplatna, zato  Vas ovim putem pozivamo da se pridružite.

Igraonice u suradnji sa kolegama, predvodi Sanja Radić, prof. kineziologije, koja ima iskustva u radu sa svim uzrastima djece, tako da ćemo uz igraonice koje uključuju crtanje, bojanje i ostale predškolske aktivnosti često uključivati i različite tjelesne aktivnosti i igre prilagođene uzrastu.

Narodna knjižnica i čitaonica uskoro planira i nove radionice, u suradnji sa OŠ Jasenovac i Centrom za pomoć  i njegu obilježiti ćemo Mjesec hrvatske knjige, te još nekoliko događaja ali o tome više uskoro, stoga nas pratite i pridružite nam se.

Veselimo se vašem dolasku!