Jasenovac

°C

IZBORNA SKUPŠTINA OPĆINSKE ORGANIZACIJE HDZ-A OPĆINE JASENOVAC

IZBORNA SKUPŠTINA OPĆINSKE ORGANIZACIJE HDZ-A OPĆINE JASENOVAC

Arhiva novosti

Nakon provedenih unutarstranačkih izbora u temeljnim ograncima HDZ-a Jasenovca, Košutarice, Uštice, Višnjice, Tanca, Drenovog Boka, Krapja, Puske i Trebeža – Bukovice, u Jasenovcu je u srijedu navečer održana izborna skupština općinske organizacije HDZ-a općine Jasenovac.

U nazočnosti izaslanika svih temeljnih ogranaka HDZ-a jasenovačke općine, Izvješće o radu u protekle četiri godine podnio je predsjednik Zoran Prpić, koji je posebno istaknuo lokalne izbore 2009. godine i parlamentarne izbore prošle godine, na kojima je HDZ na području općine Jasenovac ostvario uvjerljive pobjede.

Na ovoj izbornoj skupštini za predsjednika je ponovno izabran Zoran Prpić, a za članove Općinskog odbora HDZ-a općine Jasenovac su izabrani: Marija Mačković, Sofija Vidaković, Ivica Šaka, Vinko Milašinović, Marijan Škledar, Katica Hećimović, Mario Posavac, Danijel Kušan, Marinko Matoš, Kristijan Šarčević, Nikola Vidaković, Marko Šlafer, Ivana Šimičić, Dalibor Šimičić, Ilija Braičić, Nikola Jugović i Ivana Mačković.

U  Nadzorni odbor jasenovačkog HDZ-a su izabrani Žaro Šarčević, Marko Hećimović, Stjepan Konaković, Željko Đurić i Željko Marčec.

Na izbornoj skupštini je izabrano i 16 članova, koji će predstavljati Općinsku organizaciju HDZ-a općine Jasenovac na Izbornoj skupštini Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije, a Mario Posavac će predstavljati jasenovački HDZ na 15. Općem saboru HDZ-a koji će se održati u svibnju u Zagrebu.

U ime izabranih, nazočnima se zahvalio novoizabrani predsjednik, Zoran Prpić, koji je najavio početak priprema za lokalne izbore iduće godine.