Jasenovac

°C

Jasenovački HDZ obilježio 20 godina djelovanja

Jasenovački HDZ obilježio 20 godina djelovanja

Arhiva novosti

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća za sve umrle i poginule članove HDZ-a s područja općine Jasenovac kod Spomen obilježja  u centru Jasenovca i odavanjem počasti prvoj žrtvi  Domovinskog rata Marijanu Jugoviću na groblju u Tancu započelo je 08. rujna 2010. obilježavanje 20 godina djelovanja i postojanja  HDZ-a na području općine Jasenovac.

U prigodi obilježavanja Male Gospe i obljetnice HDZ-a u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije župnik Mario Cimbal služio je Svetu Misu.

U nazočnosti velikog broja članova i simpatizera u Pučkom domu održana je Svečana sjednica Općinske organizacije HDZ-a općine Jasenovac na kojoj je o ulozi i djelovanju ove stranke od osnutka do danas govorio predsjednik Općinskog odbora HDZ-a općine Jasenovac gosp.mag.pol. Zoran Prpić.

Marija Mačković, načelnica općine Jasenovac govorila je aktivnostima općine Jasenovac u proteklim godinama, kao i o aktualnostima iz rada jasenovačke općine.

U svečanom programu sudjelovali su tamburaška skupina Udruge umirovljenika i Crkveni zbor. Nakon sjednice organiziran je svečani domjenak uz tamburaški sastav „20 do asa“ iz Košutarice.