Jasenovac

°C

NAJAVA - KONFERENCIJA ZA NOVINARE 28. veljače 2012.

NAJAVA - KONFERENCIJA ZA NOVINARE 28. veljače 2012.

Arhiva novosti

             Dana 28. veljače 2012. (utorak), s početkom u 13,00 sati, u Općinskoj vijećnici Općine Jasenovac održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen projekt "Dovršetak izgradnje infrastrukture i modernizacija pristupne ceste za otvaranje novih radnih mjesta u Jasenovcu/Completion of infrastructure and modernization of access road for new jobs in Jasenovac".

            Novinare će s projektom upoznati općinska načelnica Marija Mačković, direktorica Županijske razvojne agencije Andreja Šeperac i voditeljica projekta Anamarija Vulić Kovjanić.

Implementacija projekta vrijednosti 926.165,32 EUR-a započela je 15. veljače 2012. i trajat će 18 mjeseci. Cilj projekta je doprinos razvoju i povećanju konkurentnosti sektora malih i srednjih poduzeća te rast zaposlenosti na području SMŽ kroz završetak infrastrukturnih radova na području Poljoprivredno industrijske zone Jasenovac i njezino pozicioniranje kao potpornog mjesta koje može odgovoriti na sve potrebe potencijalnih investitora.

 Upravljanje cjelokupnim projektom, te nadzor nad realizacijom projektnih aktivnosti i vremenske dinamike vršit će upravljački tim sastavljen od predstavnika Općine Jasenovac, predstavnika partnera Županijske razvojne agencije SI-MO-RA d.o.o., te predstavnika suradnika na projektu Poljoprivredne zadruge Sava Jasenovac.

 

 

Pridruženi dokumenti