Jasenovac

°C

Održana 30. redovna skupština Dobrovoljnog društva Tanac

Održana 30. redovna skupština Dobrovoljnog društva Tanac

Arhiva novosti

U subotu 26. veljače s početkom u 18,00 sati održana je u Pučko-vatrogasnom domu Tanac redovna 30. godišnja skupština  Dobrovoljnog društva Tanac. Sjednicu je u ime voditeljstva skupštine vodio predsjednik Petar Jugović. Nakon Izvješća verifikacijske komisije koja je utvrdila da je na skupštini nazočan potreban broj članova, sjednica je otpočela s radom.

 Na sjednici je osim članova s pravom glasa bila nazočna i mladež društva .

Od  dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja općine nazočni samo predstavnici Dobrovoljnog vatrogasnog  društva Jasenovac.

Od gostujućih društava nazočni predstavnici dobrovoljnih društava iz Plesma, Bobovca i Slovinca.

 Od gostiju nazočni; predsjednik i tajnica vatrogasne zajednice Općine Jasenovac Zoran Prpić i Radmila Šimičić, općinska načelnica Marija Mačković, te  vijećnik općinskog vijeća Milan Barišić.

 Izvješće o radu za 2010. godinu o radu društva, te Plan i program rada za 2011. godinu  podnio je sam predsjednik društva a pročitala ga je članica mladeži društva.

 Sva  Izvješća usvojena su jednoglasno.

U planu za 2011, godinu predviđeno je i svečano obilježavanje 30-te obljetnice društva za obljetnicu Vojno redarstvene operacije «Oluja».

Predsjednik vatrogasne zajednice općine uručio je priznanja članovima društva za navršene obljetnice za članstvo u društvu .

U pozdravnim riječima predsjednika Vatrogasne zajednice i načelnice općine između ostalog  prihvaćena je  spremnost za organizacijom obljetnice, te je iskazano zadovoljstvo u radu društva .

 Domaćini su pripremili za sve sudionike prigodni domjenak.