Jasenovac

°C

ODRŽANA IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD PUSKA

ODRŽANA IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD PUSKA

Novosti

Proteklog je vikenda održana izborna – izvještajna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Puska, u Pučko-vatrogasnom domu u Puskoj.

Uz članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Puska, sjednici su prisustvovali i načelnica Općine Jasenovac Marija Mačković, zapovjednik VZOJ Nikola Damjanković.

Skupštini su bili nazočni predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Vatrogasne zajednice općine Jasenovac i izaslanstva susjednih i prijateljskih Dobrovoljnih vatrogasnih društava Plesmo, Stara Subocka, Hrvatska Dubica, Husain i Bročice. Nogometni klub NK „Sava“ Puska i Udruga „Srce“ Puska. Predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Puska Danijel Kušan otvorio je Skupštinu i pozdravio je sve prisutne.                            

Nakon usvojenog Izvješća o radu o poslovanju za 2016. godinu izabrana su nova tijela upravljanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Puska (upravni i nadzorni odbor) i izaslanici za Skupštinu Vatrogasne zajednice općine Jasenovac, te je usvojen Plan rada i financijski plan za 2017. godinu. 

                                                                     

Za predsjednika DVD-a Puska je izabran Danijel Kušan, za zapovjednika Marinko Ždralović i za tajnicu Marijana Matić. Na Skupštini su dodijeljena priznanja za 10, 20 i 30 godina rada u vatrogastvu. Za 10 godina dobila je Barbara Matoš, za 20 godina Mišo Pavlović,a za 30 godina rada u društvu Željko Alar, Ivan Arčabić, Josip Buzuk, Marko Kozić, Milenko Kozić, Ivan Kušan, Josip Šarčević, Žarko Šarčević i Siniša Pastorčić.                                                                         

Nakon sjednice Izborne skupštine organizirana je domjenak.