Jasenovac

°C

Održana Skupština DVD-a Drenov Bok

Održana Skupština DVD-a Drenov Bok

Novosti

Dobrovoljno vatrogasno društvo Drenov Bok održalo je godišnju Skupštinu u subotu 03. ožujka 2018. godine u Pučko-vatrogasnom domu u Drenovom Boku u 18,00 sati.

Skupštini su osim članova društva nazočni predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Vatrogasne zajednice općine Jasenovac, DVD Plesmo  i uvaženi gosti Javna ustanova „Park prirode“ Lonjsko polje, Poljoprivredna zadruga „Sava“ Jasenovac i zamjenik ravnatelja Županijskih cesta Mario Posavac. Na skupštini su također nazočni načelnica Marija Mačković, predsjednik Vatrogasne zajednice općine Jasenovac Danijel Kušan i zapovjednik Nikola Damjanković

Nakon usvojenih izvješća o radu za 2017. godinu  Dobrovoljnog vatrogasnog društva Drenov Bok usvojen je Plan rada i financijski plan za 2018. godinu.

Spomenice za 10. godina dodijeljene su za vjernosti u vatrogastvu Hrvoje Šep, Lidija Hodak i Andrej Hodak, za 40. godina Ivan Hodak, Ivo Perković i Tihomir Škledar, a za 50. godina rada u društvu dodijeljeno je predsjedniku Krunoslavu Radić.

Skupštini su pozdravili uvaženi predstavnici PP Lonjsko polje, upraviteljica zadruge Julka Đilas, predsjednik Vatrogasna zajednica općine Jasenovac Danijel Kušan i načelnica Općine Jasenovac Marija Mačković.