Jasenovac

°C

Održana Skupština DVD-a Košutarica

Održana Skupština DVD-a Košutarica

Novosti

U subotu 4. ožujka 2017. godine održana je izborna – izvještajna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Košutarica, u Pučko-vatrogasnom domu u Košutarici.

Uz članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva sjednici su prisustvovali i načelnica Marija Mačković, Skupštini su bili nazočni predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Vatrogasne zajednice općine Jasenovac, izaslanstva susjednih i prijateljskih Dobrovoljnih vatrogasnih društava te predstavnici udruge KUD Košutarica i Nk Mladost Košutarica.

Nakon usvojenih izvješća o radu za 2016. godinu i davanja razrješnice dosadašnjim tijelima upravljanja izabrana su nova tijela upravljanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Košutarica, te je usvojen Plan rada i financijski plan za 2017. godinu.

Za predsjednika je izabran Nikola Đurić, za zamjenika predsjednika Mirko Filipović, za zapovjednika Kristijan Milašinović i za zamjenika zapovjednika Ivan Marenić.

Izabran je novi Upravni odbor, Nadzorni odbor i predstavnici u Skupštinu Vatrogasne zajednice općine Jasenovac. Skupštinu su pozdravili načelnica Marija Mačković, predstavnici Dobrovoljnih društava i zamjenik predsjednik Vatrogasne zajednice općine Jasenovac Danijel Kušan.