Jasenovac

°C

Održano 24. natjecanje djece i mladeži Vatrogasne zajednice SMŽ-a

Održano 24. natjecanje djece i mladeži Vatrogasne zajednice SMŽ-a

Novosti

Gotovo tisuću i petsto sudionika iz 124 vatrogasne desetine, nastupilo je na ovogodišnjem 24. natjecanju VZ Sisačko – moslavačke županije održanom 1. srpnja 2018. (nedjelja) u Desnom Trebarjevu.

U konkurenciji djece - muških od 6 do 12 godina nastupilo je 5 desetina s područja Vatrogasne zajednice Općine Jasenovac ( ukupno je nastupilo 68 desetina).

Ekipa DVD-a Jasenovac osvojila je 30. mjesto, ekipa DVD-a Krapje 54. mjesto, ekipa DVD-a Puska 62. mjesto, ekipa DVD-a Košutarica 64. mjesto i ekipa DVD-a Tanac 65. mjesto.

Osim velikog broja ekipa, visoka je i kvaliteta vježbi koje ova djeca izvode, kao i kvaliteta rada s njima u DVD-ima,  a na ovakvim natjecanjima sva su djeca za svoj trud prigodno nagrađena medaljama koje su podijeljene svim sudionicima natjecanja, a najuspješniji po kategorijama predstavljat će Sisačko-moslavačku županiju na državnom natjecanju.


Natjecanje je upotpunilo i šezdesetak sudionika biciklijade ” Od Radića do Radića”, koja je vožena u dužini od 30 km od Petrinje do Desnog Trebarjeva.