Jasenovac

°C

Promotivne vrećice u akciji Mir i Dobro

Promotivne vrećice u akciji Mir i Dobro

Arhiva novosti

Kao i proteklih godina s ciljem održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira te opće sigurnosti građana, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana Ministarstvo unutarnjih poslova provodi operativnu akciju „Mir i dobro“ koju i Policijska uprava sisačko-moslavačka na svom području provodi od 13. prosinca 2010. do 8. siječnja 2011. godine.   

Inače, "Mir i dobro" naziv je preventivne akcije koju Ministarstvo unutarnjih poslova RH već tradicionalno od 1993. godine organizira i provodi kako bi božićni i novogodišnji blagdani u našoj zemlji protekli u miru, a osnovni i najvažniji cilj akcije je sprječavanje zlouporabe oružja, eksplozivnih tvari te ostalih ubojitih sredstava.

 

Policijski službenici za prevenciju  policijske uprave sisačko-moslavačke inicirali su izradu promotivnog materijala koji je u sklopu operativne akcije“ Mir i dobro“ izrađen u suradnji s Vijećima za komunalnu prevenciju gradova i općina naše Županije. Riječ je o 47 tisuća vrećica s prigodnom blagdanskom čestitkom i porukom.

 

Policijski službenik policijske postaje Novska Mato Marenić 16. prosinca 2010. podijelio je 2 000 promotivnih vrećica u trgovine na području općine Jasenovac te pekaru, slastičarnu i poštu.