Jasenovac

°C

TIHOMIRU VRANJIĆ PRIZNANJE OPĆINE JASENOVAC

TIHOMIRU VRANJIĆ PRIZNANJE OPĆINE JASENOVAC

Arhiva novosti

Povodom Dana općine Jasenovac, na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća općine Jasenovac održanoj 30. travnja u Jasenovcu, priznanje za svoje sportske uspjehe i promociju općine Jasenovac primio je Tihomir Vranjić.

Tihomir Vranjić, rođen je 1990. godine i živi u Puskoj, te je član Kick - Boxing kluba iz Ivanić Grada, a u zadnje dvije godine ostvaruje izuzetne sportske rezultate. Tako je prošle godine na prvenstvu Hrvatske u low-kicku osvojio prvo mjesto i osigurao si ulazak u reprezentaciju Hrvatske. U full-contactu je osvojio 2. mjesto i ostvario plasman na svjetsko prvenstvo, koje je održano u Irskoj, gdje je osvojio 5. mjesto u svijetu. U 2011. godini je u light-contactu na državnom prvenstvu osvojio 2. mjesto, kao i drugo mjesto na međunarodnom natjecanju u Sloveniji. U full-contactu je prošle godine na međunarodnom natjecanju u Osijeku osvojio drugo mjesto, Svjetskom kupu u Italiji 2. mjesto, te u Austriji prvo mjesto. Na svjetskom kupu u low-kicku, održanom u Vukovaru je osvojio prvo mjesto.

Ove godine je Tihomir na prvenstvu Hrvatske u full-contactu osvojio 2. mjesto, u full-contactu na Svjetskom kupu u Austriji 3. mjesto, te na prvenstvu Hrvatske u K 1, prvo mjesto, koje mu je osiguralo ulazak u reprezentaciju Hrvatske i plasman na Europsko prvenstvo.

Tihomir Vranjić je aktualni državni prvak Hrvatske u low-kicku (71 kg), u K 1 (71 kg), te viceprvak u full-contactu (71kg), light-contactu (74 kg) i međunarodni viceprvak u full-contactu (71 kg).

Uz sve svoje obveze prema borilačkom sportu, Tihomir nalazi vremena i za igranje nogometa u svojem mjesnom nogometnom klubu „Sava“ iz Puske, članu 2. županijske nogometne lige Sisačko-moslavačke županije, a najveća mu je želja osnivanje kick-boxing kluba na području općine Jasenovac, jer ima i licencu za trenera.