Jasenovac

°C

Zahvala organizatorima i sudionicima na manifestaciji ovogodišnjih Dana graditeljske baštine u Krapju

Zahvala organizatorima i sudionicima na manifestaciji ovogodišnjih Dana graditeljske baštine u Krapju

Novosti

Na svečanom prijemu povodom održane manifestacije Dana graditeljske baštine u Krapju koja je obilježena 16.rujna 2017.god.u Jasenovcu u prostorijama Općine Jasenovac pozvani su svi sudionici, volonteri, udruge, ustanove i ostali učesnici obilježene manifestacije, te im je tom prilikom uručena Zahvalnica za sudjelovanje.

Općinska načelnica Marija Mačković i ravnatelj Parka prirode Lonjsko polje iznijeli su zadovoljstvo uspješno odrađenim programom proslave.

-Želim se zahvaliti svim organizatorima manifestacija, volonterima,udrugama , ustanovama , izlagačima i drugima koji su sudjelovali u pripremi i realizaciji programa i svima onima koji su se odazvali na manifestaciju i u duhu zajedništva, ali i ponosa što pripadamo ovoj našoj lokalnoj zajednici, i nadasve u dobrom raspoloženju i druženju  proslavili Dane graditeljske baštine u Krapju. Cilj manifestacije i svih događanja je iskoristiti prirodnu,kulturnu i povijesnu baštinu u svrhu gospodarskog razvitka uz suživot ljudi i prirode.

Zahvalio se i ravnatelj Parka prirode Lonjsko polje Ivor Stanivuković, te naglasio kako je ove godine posebno nas obradovao velik dolazak naših stanovnika općine i gostiju iz susjednih općina i gradova.

Kako bi naredne proslave bile još kvalitetnije pogledali su zajedno kratku prezentaciju slika i projekciju budućih zajedničkih projekata  kao osnovu koju treba i dalje nadograđivati.