Jasenovac

°C

JAK nastupio u Čakovcu

JAK nastupio u Čakovcu

Novosti

Jedno prvo mjesto, još par osvojenih plasmana među prva tri kod limača i limačica, niz osobnih rekorda - tako bi ukratko izgledao sažetak JAK-ovog nedjeljnog nastupa na 6. kolu HALSa u Čakovcu za sve kategorije.

Nastupili smo u velikom broju - čak 16 od toga čak 11 najmlađih - limača i limačica. Prvo mjesto osvojio je MIhael Prelesnik kod limača na 600m (osobni rekord) a Borna Škariot i Bartol Vidaković osvojili su peto i šesto mjesto u istoj utrci. U bacanju vortexa Viktor Barešić osvojio je 3. mjesto (uz osobni rekord) dok je Filip Škariot bio 8. Blizu osobnih rekorda bila je Lana Radulović (10. u skoku u dalj i na 60m).

Osobne rekorde postigle su Veronika Đilas u bacanju vortexa (čak za 4,5 metra), Matea Rajić i Ljupka Šepović (koje su ujedno bile treće u svojima godištima na utrkama na 600m). Mlađe kadete predstavljao je Jurica Movrić - osvojio je 5. mjesto u skoku u dalj (osobni rekord), a Dorotea Rajić. Nika Barišić i Karla Glavinić bile su sedma, osma i deveta od 13 natjecateljica na 600m kod mlađih kadetkinja - sve tri su poboljšale osobne rekorde.

Osobni rekord popravila je za više od 4 metra Petra Glavinić u bacanju vortexa, a Lucija Vidaković je uspješno nastupila po prvi puta u skoku u vis. Malo-pomalo ulazimo u formu, pa se nadam da će na idućem kolu koje je na rasporedu u nedjelju u Varaždinu rezultati biti još bolji - rekao nam je trener Neven Šepović.