Jasenovac

°C

Odličan nastup JAKa u Čakovcu

Odličan nastup JAKa u Čakovcu

Novosti

Čakovec je u subotu bio domaćin 3. kola Hrvatske atletske lige sjever za sve kategorije.

Nastupilo je oko 300 natjecatelja iz sjeverozapadne Hrvatske, među njima i 22 članova JAK-a Kod najmlađih (limača) je Mihael Prelesnik je pobijedio na 60m i bio 2. u dalju. Patrik Krmpotić bio je 4. na 60 (prvi u svom godištu) i 8. u dalju (3. u godištu) dok je Filip Škariot osvojio 4. mjesto u vortexu. Ekipno, limači ovo kolo odlični treći. Klara Jurić, Veronika Đilas i Inja Dragočajac bile su treća, četvrta i peta u svom godištu u bacanju vortexa, Matea Rajić druga na 600, a Ljupka Šepović 6 na 60 u svom godištu. Karla Glavinić i Ira Sogonić bile su 6. i 8. na 80pr iz osobne rekorde, Lana Radulović 10. na 60, Dorotea Rajić odlična 2. na 600 uz novi osobni, a štafeta 4x100 popravila rezultat za sekundu. Viktor Barešić 3. u bacanju kugle (osobni) Jura Movrić i Frano Brtan 5. i 7. u visu, svi osobne. Ekipno, mlađi kadeti treći ovo kolo.

Anika Šepović je trčala 300 za mlađe juniorke a Mislav Mihaljević za juniore i bili su 7. uz nove osobne. Kristina Turčić blizu osobnog na100m kod kadetkinja. Lucija Vidakovićje skakala dalj za seniorke  na razini osobnog, Mirena Milašinović 5. na 300 i osobni u dalju, Josipa Gajdoš prva na 1500m, a Silvija Alich druga u bacanju kladiva uz novi klupski rekord. Ekipno, seniorke prve, a i nakon 3 kola su vodeće. 
Odlični rezultati i plasmani nas vesele, tako da sa nestrpljenjem očekujemo nova natjecanja - rekao nam je trener Neven Šepović