Jasenovac

°C

Svečana sjednica Skupštine vatrogasne zajednice SMŽ

Svečana sjednica Skupštine vatrogasne zajednice SMŽ

Novosti

U prostorijama pučkog doma u Jasenovcu, održana je 29. prosinca 2017. godine svečana Skupština Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije. Predsjednik VZ SMŽ, Mijo Brlečić, uz svoje zamjenike, Davora Štimca i Maria Paluha, te članove Predsjedništva nazočne predstavnike u Skupštini, zajednica Općina i Gradova, podnio je Izvješća o financijskom poslovanju u proteklom razdoblju, a usvojen je i Plan rada za 2018. godinu.

Naredne godine održati će se redovna skupština, kada će u radnom dijelu sjednice biti podneseno Izviješće o radu za 2017. godinu, a u svečanom dijelu obilježiti će se 25 godina rada Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije.

Kako je istaknuo predsjednik Brlečić, vatrogasci 142 članice VZ SMŽ, dobrovoljnih i profesionalnih društava i postrojbi, bili su uključeni na više od tisuću intervencija, osim na području županije i na dislokacijama tijekom ljetne sezone.

Sve nazočne pozdravili su Danijel Kušan, predsjednik VZ Općine JasenovacNenad Radojčić, direktor tvrtke Vatropromet d.o.o.Marija Mačković, načelnica Općine Jasenovac i Ivanka Roksandić, predsjednica Županijske skupštine, zahvalivši se vatrogascima na učinjenom pri zaštiti dobara, obrani od vatre i kod poplava.