Jasenovac

°C

Udruga Srce Puska- Božićna priča

Udruga Srce Puska- Božićna priča

Novosti

Udruga Srce Puska je dana 16. prosinca 2017. godine organizirala dolazak Djeda Božićnaka i darivanje djece prigodnim poklonima. Sve nazočne pozdravili su članovi udruge i zahvalili im što su se odazvali u velikom broju.

Nakon prigodnih riječi predsjednice udruge  izvedena je organizirana kratka  predstava "Snjegović duga nosa... ", te nakon  predstave  uslijedio je razgovor s djecom o Djedu Božićnjaku. Nakon zanimljivih pitanja i još zanimljivijih i maštovitijih odgovora uslijedio je dolazak Djeda Božićnjaka kojeg  su dovukli na saonicama među djecu. Bilo je tu smijeha, oduševljenja, a kod najmlađih i suza počelo je darivanje i slikanje. Druženje se nastavilo uz pripremljene slastice za najmlađe.

Ovom prigodom Udruga Srce Puska zahvaljuju se Općini Jasenovac na donacijama i svima koji su svojim radom pomogli u realizaciji Božićnog raspoloženja, izrade adventskog vijenca, postavljanje i kićenje bora u centru naselja Puska, do pripreme predstave „Božićne priče“.

 

Pripremili su 50-tak paketića i sve podijelili, a drago im je da je odaziv bio velik, pa stoga trud i rad u udruzi je u potpunosti ispunjen radošću naših najmlađih žitelja sela.

 

Stoga Udruga Srce Puska šalje poruku koja glasi:

„Gdje puno malih ljudi koji naprave puno malih koraka mogu mijenjati svijet i činiti ga boljim, mi se trudimo. Do novih projekata želimo svima srce ispunjeno toplinom, lice ožareno vedrinom, mir i dobri doma vašeg i sve najbolje za Božić i godinu Novu iz srca našeg“.