Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

Poziv za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Poziv u prilogu ispod.

Uspješan vikend za JAK

Proteklog vikenda članovi JAK-a bili su vrlo aktivni, nastupili su na čak 3 natjecanja.

Ministarstvo regionalnog razvoja odobrilo za završetak ekološke javne rasvjete

Kroz program Program razvoja lokalne zajednice Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU odobrilo je 30.000,00 € za rekonstrukciju javne rasvjete u ekološku javnu rasvjetu u naselju Krapje i dio naselja Mlaka.

Potpisan Ugovor s Gradom Novska, omogućavanje jasličke skupine

Općinska načelnica Marija Mačković i Gradonačelnica Novska Marija Kušmiš sa suradnicima potpisale su 8. travnja 2024. godine Ugovor o funkcionalnom spajanju Općine Jasenovac i Grada Novska o pružanju usluga vrtićkog predškolskog odgoja u Jasenovcu.

Oglas za prijam službenika u službu na određeno vrijeme u Jedinstveni upravni Odjel Općine Jasenovac

Jedinstveni upravni odjela Općine Jasenovac, objavljuje OGLAS za prijam u službu službenika na određeno vrijeme

Javni poziv za iskaz interesa „Zaželi - prevencija institucionalizacije“

Ovim pozivom pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da se prijave na sudjelovanje ispunjavajući obrasce za iskaz interesa s popratnim obrascima koji su navedeni u ovom javnom pozivu.

Nacionalna naknada za starije osobe

Na prijedlog Vlade Republike Hrvatske usvojen je Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o nacionalnoj naknadi za starije osobe (Narodne novine, broj 156/23), koji je stupio na snagu 1. siječnja 2024. godine. Nacionalna naknada za starije osobe od 1. siječnja 2024. iznosi 150,00 eura mjesečno. 

Uskrsna čestitka

Upućujem Vam iskrene čestitke povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa, sa željom da ga proslavite u zadovoljstvu, blagostanju i uzajamnom poštovanju, dijeleći radost Uskrsnuća sa svojim najbližima te svima u potrebi. U tom ozračju želimo svim stanovnicima Općine Jasenovac u ime Općinskog vijeća, Općinske načelnice i svih djelatnika općine Sretan i blagoslovljen Uskrs.

 

Nagrada za Viktora Barešića

U utorak, 26. ožujka održana je u Sisku svečanost proglašenja najupješnijih sportaša Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu.

JAVNI POZIV ZA KORISNIKE PROGRAMA ZAŽELI

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike (KLASA: 984-01/23-01/29, URBROJ:524-07-02-01-01/2-24-19 od 08. veljače 2024. godine) i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus, Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027., Zaželi – prevencija institucionalizacije, Kodni broj: SF.3.4.11.01.0026, LAG „Zeleni trokut“ u sklopu projekta „Ruke koje mogu sve III“ objavljuje

Članovi JAK-a nastupili u Hrvatskoj atletskoj cestovnoj ligi

Jasenovački atletski klub od ove sezone nastupa i u Hrvatskoj atletskoj ligi (HACL).