Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

NAJAVA - EDUKATIVNA RADIONICA ZA PODUZETNIKE 04. 07. 2013.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na set edukativnih radionica za poduzetnike koje će biti održane u sklopu provedbe projekta „Dovršetak izgradnje infrastrukture i modernizacija pristupne ceste za otvaranje novih radnih mjesta u Jasenovcu“ financiranog sredstvima Europske unije unutar programa IPA IIIC.    Edukativne  radionice u organizaciji Općine Jasenovac i Razvojne agencije Sisačko –moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. namijenjene su poduzetnicima koji žele steći nova znanja i vještine, te na taj način unaprijediti svoje poslovanje. Izvođači ovog seta radionica su stručnjaci iz tvrtke Superna d.o.o. iz Čakovca s dugogodišnjim iskustvom u održavanju edukacija i pružanju savjetodavnih usluga poduzetnicima.   Edukativna radionica RAZLOZI ZA INTERNACIONALIZACIJU POSLOVANJA I KAKO TO UČINITI” održati će se u četvrtak, 04. srpnja 2013. s početkom u 9,00 sati na adresi “Info točka za poduzetnike”, Trg kralja Petra Svačića 19, (prostorije Dječjeg vrtića).    Edukacija je besplatna za polaznike, a broj sudionika ograničen.