Atletičari JAK-a ponovo na stazi – opet uspješno

Nakon stanke od 3 mjeseca atletičari JAK-a su počeli sa natjecanjima. U malo drugačijim uvjetima od dosadašnjih sudjelovali su na 2 natjecanja. U subotu je nastupio samo Viktor Barešić na mitingu u Osijeku i odlično nastupio – osvojio je prva mjesta kod kadeta u bacanju kugle i diska – posebno je vrijedan rezultat u bacanju kugle od 14,12 m, što je gotovo 2 metra bolje od njegovog dosadašnjeg rekorda i trenutno drugi rezultat u Hrvatskoj u njegovom uzrastu.


u nedjelju su JAKovi atletičari i atletičarke nastupili na mitingu u Slavonskom Brodu i osvojili novih 9 medalja – zlata su osvojili Josipa Gajdoš – 400m seniorke, Marina Tomić – 400m juniorke, Mihael Prelesnik – 200 i dalj mlađi kadeti, Matea Rajić – 200m limačice i Pavle Komljenović – skok u dalj – limači. Srebra su osvojili Rafael Prelesnik i marko Brtam u skoku u dalj, a broncu Ljupka Šepović na 200m kod mlađih kadetkinja.

“Konačno smo krenuli sa natjecanjima i to nas neizmjerno veseli. Drago mi je zbog odličja, ali puno razloga za zadovoljstvo daju mi rezultati većine koji su nastupili, jer su postavili nove osobne rekorde. Nastavljamo dalje sa treninzima, a čekaju nas i nova natjecanja – već u četvrtak idemo opet u Osijek – na redu su kvalifikacije Erste plave lige” – rekao nam je trener Neven Šepović