EDUKATIVNA RADIONICA ZA PODUZETNIKE – 21. 05. 2013.

Zadovoljstvo nam je pozvati sve zainteresirane poduzetnike i one koji to žele postati, na besplatnu edukativnu radionicu koja će biti održana u sklopu provedbe projekta „Dovršetak izgradnje infrastrukture i modernizacija pristupne ceste za otvaranje novih radnih mjesta u Jasenovcu“ financiranog sredstvima Europske unije unutar programa IPA IIIC.

 

Edukacija u organizaciji Razvojne agencije Sisačko –moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. i Općine Jasenovac namijenjena je potencijalnim poduzetnicima koji žele pokrenuti vlastiti posao ili već postojećim koji žele unaprijediti svoje poslovanje. Teme koje će biti obuhvaćene programom bit će prilagođene stvarnim potrebama polaznika. (Stoga molimo da u prijavi navedete teme i specifična područja koja Vas zanimaju, te na taj način kroz individualni pristup uz pomoć stručnog konzultanta riješite eventualne probleme u svom poslovanju i dobijete relevantne informacije.)

 

Cilj edukacije je podizanje razine znanja i informiranosti, olakšavanje i unapređenje poduzetničkog procesa i kulture kod polaznika koji se žele aktivno uključiti u tržišne tokove, te poticanje samozapošljavanja.

 

Edukacija je besplatna za polaznike, a održati će se u Jasenovcu, “Info točka za poduzetnike”, Trg kralja Petra Svačića bb, (prostorije Dječjeg vrtića) u utorak, 21. svibnja 2013. u 10 sati.

Dokumenti

POZIV NA RADIONICU

0.16 mb

PRIJAVNICA

0.04 mb