INFO TOČKA ZA PODUZETNIKE

Info točka za poduzetnike  (JIPE – Jasenovac Info Point for Entrepreneurs) smještena je na adresi Trg kralja Petra Svačića bb u Jasenovcu (prostorije zgrade dječjeg vrtića). 

Prostor je stavljen u funkciju  u sklopu provedbe projekta “Dovršetak izgradnje i modernizacija pristupne ceste za otvaranje novih radnih mjesta u Jasenovcu”, a osim za ovu namjenu koristit će se i za održavanje edukativnih radionica. Nabavljena je oprema za prezentacije (prijenosno računalo, video projektor, projekcijsko platno i flipchart), 25 seminarskih stolica sa sklopivom plohom za pisanje, uredski namještaj i informatička oprema. Info točka za poduzetnike kao potporno mjesta za  poticanje razvoja lokalnog poduzetništva u smislu pružanja informativnih, savjetodavnih i drugih usluga namijenjena je postojećim i potencijalnim poduzetnicima i investitorima.

Djelatnici Općine Jasenovac u suradnji s Razvojnom agencijom SMŽ SI-MO-RA odgovorni su za funkcioniranje Info točke za poduzetnike i za nastavak njenog rada  po završetku ovog projekta.