NAJAVA – EDUKATIVNA RADIONICA ZA PODUZETNIKE 13.08. 2013.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike i one koji to žele postati, na besplatnu edukativnu radionicu koja će biti održana u sklopu provedbe projekta „Dovršetak izgradnje infrastrukture i modernizacija pristupne ceste za otvaranje novih radnih mjesta u Jasenovcu“ financiranog sredstvima Europske unije unutar programa IPA IIIC.

Edukacija u organizaciji Razvojne agencije Sisačko –moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. i Općine Jasenovac namijenjena je potencijalnim poduzetnicima koji žele pokrenuti vlastiti posao ili već postojećim koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

Tema radionice je „Od ideje do poduzetničkog pothvata (s predstavljanjem HAMAG-ovog  kreditnog programa MIKRO KREDITIRANJE – PRVI KORAK U PODUZETNIŠTVO“, a predavači će biti predstavnici SIMORA d.o.o..

Cilj edukacije je podizanje razine znanja i informiranosti, olakšavanje i unapređenje poduzetničkog procesa i kulture kod polaznika koji se žele aktivno uključiti u tržišne tokove, te poticanje samozapošljavanja.

Edukacija je besplatna za polaznike, a održati će se u Jasenovcu, “Info točka za poduzetnike”, Trg kralja Petra Svačića bb, (prostorije Dječjeg vrtića) u utorak, 13. kolovoza 2013. u 10 sati.

PRIJAVNICA