Odličan vikenda JAK-a

Izuzetno naporan, ali i uspješan vikend imali su mladi atletičari JAK-a, tri natjecanja u dva kišna u hladna dana i puno medalja...

U subotu, 13. 4. nastupili su na legendarnom “Krosu SN” na zagrebačkom Bundeku, a izvanredan uspjeh postagao je Martin Đurić, učenik OŠ  Jasenovac koji je u velikom stilu uvjerljivo osvojio prvo mjesto. Uz njega su najbolje rezultate postigli Patrik Krmpotić (4. razredi – 6. mjesto OŠ Novska), Lana Radulović – (6. razredi – 7. mjesto OŠ Jasenovac) te Matea Rajić – (7. mjesto – 3. razredi OŠ Novska.)
U nedjelju su najmlađi nastupli na uličnoj utrci u Virovitici – ukratko rezultati najuspješnijih: učenice 1/2. razredi – 1. Brigita Brtan, učenici 1/2. razredi – 4. Renato Idžojtić, 5. Rafael Prelesnik, učenice 3/4. razredi – 3. Patrik Krmpotić, učenice 3/4 razredi – 3. Matea Rajić, 6. Ljupka Šepović.

 

Također je u nedjelju nastavljeno natjecanje u Hrvatskoj atletskoj ligi sjever  (HALSu) – domaćin je bio Varaždin. Po vrlo hladnom i kišovitom vremenu postignuti  su odlični rezultati: Ira Sogonić i Karla Glavinić bile su 6. i 8. na 300pr kod starijih kadetkinja, Patrik Balić bio je 3. u bacanju kugle kod mlađih juniora. Lana Radulović osvojila je 2. a Petra Došlović 5. mjesto kod mlađih kadetkinja na 200m prepone, a uspješni su bili i mlađi kadeti: Viktor Barešić 2. u bacanju kugle i 3. na 300m, a Mihael Prelesnik 3. na 200m prepone.
“Bio je ovo izuzetno naporan vikend za sve nas, u dva dana smo odradili 3 natjecanja po vrlo lošem vremenu, nastupilo je gotovo 40 naših članova i postigli smo odlične rezultate. Sjajan je uspjeh Martinova pobjeda na Krosu, odlični nastupi najmlađih u Virovitici te osobni rekordi svih onih koji su nastupili u Varaždinu. Posebno me vesele uspjesi na preponama, ipak je to naša elitna disciplina i opet stavaramo novu generaciju preponaša” – rekao nam je trener Šepović. i zahvalio osnovnim školama Jasenovac, Rajić i Novska, općini Jasenovac i gradu Novska, DVD Puska na pomoći.