ODRŽANA 1. EDUKATIVNA RADIONICA ZA PODUZETNIKE

Prva iz seta edukativnih radionica za poduzetnike u sklopu provedbe projekta „Dovršetak izgradnje infrastrukture i modernizacija pristupne ceste za otvaranje novih radnih mjesta u Jasenovcu“ financiranog sredstvima Europske unije unutar programa IPA IIIC s temom “Mogućnosti financiranja i sufinanciranja poduzetničkih projekata iz lokalnih, regionalnih, državnih i sredstava EU” održana je u četvrtak 14. ožujka 2013. godine u prostorijama  “Info točke za poduzetnike” u Jasenovcu.

 

Polaznici radionice, poduzetnici koji posluju u Poljoprivredno-industrijskoj zoni u Jasenovcu, te poduzetnici s područja općine Jasenovac i grada Novska upoznati su s mogućnostima financiranja projekata za unapređenje poslovanja.

 

Edukativne  radionice u organizaciji Općine Jasenovac i Razvojne agencije Sisačko –moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. namijenjene su poduzetnicima koji žele steći nova znanja i vještine, te na taj način unaprijediti svoje poslovanje.

 

Izvođači ovog seta radionica su stručnjaci iz tvrtke Superna d.o.o. iz Čakovca s dugogodišnjim iskustvom u održavanju edukacija i pružanju savjetodavnih usluga poduzetnicima.

Dokumenti

Prezentacija - Edukacija za poduzetnike

4.38 mb