ODRŽANA 2. EDUKATIVNA RADIONICA ZA PODUZETNIKE

Druga iz seta edukativnih radionica za poduzetnike u sklopu provedbe projekta „Dovršetak izgradnje infrastrukture i modernizacija pristupne ceste za otvaranje novih radnih mjesta u Jasenovcu“ financiranog sredstvima Europske unije unutar programa IPA IIIC s temom PRIPREMA PROJEKTNOG PRIJEDLOGA S PRAKTIČNOM VJEŽBOM ’Prijava projekta na Poduzetnički impuls’ održana je u četvrtak 24. travnja 2013. godine u prostorijama  “Info točke za poduzetnike” u Jasenovcu.

Edukativne  radionice u organizaciji Općine Jasenovac i Razvojne agencije Sisačko –moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. namijenjene su poduzetnicima koji žele steći nova znanja i vještine, te na taj način unaprijediti svoje poslovanje.

Izvođači ovog seta radionica su stručnjaci iz tvrtke Superna d.o.o. iz Čakovca s dugogodišnjim iskustvom u održavanju edukacija i pružanju savjetodavnih usluga poduzetnicima.

Polaznicima je na praktičnom primjeru pokazano kako pripremiti projekt, te kako pravilno popuniti prijavni obrazac za kandidiranje projekta na Poduzetnički impuls.