Službene internet stranice Općine Jasenovac

Proteklog vikenda održane su dvije Skupštine dobrovoljnih vatrogasnih društava i to s područja općine, točnije iz naselje Puska i Drenov Bok

Članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva Puska i uvaženi im gosti okupili su se 22.ožujka (petak) i predloženim redom usvojili sve točke Dnevnog reda.

Ujedno, osim redovnog dnevnog reda Skupštine članovi DVD-a Puska dobili su i zaslužena priznanja. Skupštini se pridružila i načelnica Općine Jasenovac Marija Mačković, te prijateljska društva i Udruge, predstavnici Vatrogasne zajednice Općine Jasenovac, predsjednik Danijel Kušan, te zapovjednik Nikola Damjanković. Uz pozdravne riječi uzvanika uslijedio je domjenak.

  Na Skupštini dobrovoljno vatrogasnog društva Drenov Bok koja je održana u subotu 23.ožujka 2019.g. i redovnim izvještajima o radu društva u protekloj 2018. godini, aktivnim planovima za tekuću godinu članstvo ovog manjeg društva podržalo je rad uprave. Uz pozdravne riječi gostiju, predsjednika Vatrogasne zajednice Općine Jasenovac Danijela Kušan koji im je ovom prigodom nagovijestio da dobrom suradnjom sa Vatrogasnom zajednicom Grada Novske na putu je jedno vatrogasno kombi vozilo te da će njegovim dolaskom biti ustupljeno DVD-u Drenov Bok, na samom kraju obratila se načelnica Općine Jasenovac Marija Mačković prigodnim riječima i spomenula nedavne radove na uređenju Pučko-vatrogasnog doma Drenov Bok.