Službene internet stranice Općine Jasenovac

JAK uspješno nastavlja sezonu

Proteklih dana članovi JAK-a bili su vrlo aktivni i uspješni. Nakon Jasenovačke milje u četvrtak, idući nastup imali su na 5. kolu HALS-a (Hrvatske atletske lige sjever) u Varaždinu u nedjelju, dok su ponedjeljak i utorak bili rezervirani za Hanžekovićev memorijal

 

U nedjelju su atletičari nastupili na 5. kolu HALS-a, a mlađi kadeti u ovom kolu natjecanja postigli su sljedeće rezlutate; štafeta 4x100 je bila prva, Mihael Prelesnik 2. na 80pr i treći u skoku u dalj, Viktor Barešić bio je treći u vortexu i na 100m, a Patrik Krmpotić je osvojio 4. mjesto u skoku u dalj.

Uspješan je bio i Jurica Movrić kod starijih kadeta na 300 prepone koji je osvojio 3. mjesto i sa rezultatom 48,03 se plasirao u finale Kupa Hrvatske za kadete i kadetkinje.

                                           

Ponedjeljak i utrorak bili su rezervirani za Hanžekovićev memorijal, popularni Hanžek, čiju predigru već po tradiciji predstavlja Finale Erste plave lige. JAK je imao čak 4 predstavnika u finalu (nastupali su za momčad Osijeka, jer su tamo bili na kvalifikacijama).

Svi četvero su bili odlični: Viktor je osvojio 2. mjesto u bacanju kugle, Mihael Prelesnik treća mjesta u skoku u vis i na 600m, Petra Došlović bila je 4. u skoku u vis, a Lana Radulović 5. u skloku u dalj - svi su nastupili u konkurenciji 7. razreda.

                 

"Zadovoljni smo rezultatima, iza nas je napornih desetak dana i jedva čekamo da se ponovno posvetimo treninzima - sada 2 tjedna nemamo nikakvih natjecanja i treba dizati formu" rekao nam je trener Neven Šepović.