Službene internet stranice Općine Jasenovac

Važno-IZDAVANJE PROPUSNICA ZA MJEŠTANE OPĆINE JASENOVAC

Sukladno Odluci Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske, a vezanoj za zabranu napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

Stožer Civilne zaštite Općine Jasenovac izdaje propusnice o kretanju van mjesta prebivališta iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djece i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Kako biste dobili propusnicu, molimo da kontaktirate Jedinstveni upravni odjel Općine Jasenovac na broj telefona 044/672-005 od 8:00 do 14:00 sati ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napomena: propusnicu Stožera civilne zaštite Općine Jasenovac mogu dobiti isključivo stanovnici Općine Jasenovac, te uz opravdane razloge, a sukladno Odluci Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske,točka II.e.

Odluka se ne odnosi na policijske službenike i pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske koji se mogu kretati temeljem policijskih službenih iskaznica i znački i vojnih iskaznica pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

  Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj Uputa o načinu izdavanja propusnica Zahtjev za izdavanje propusnica