Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

OKRUGLI STOL - predstavljanje projekta „Radim, pomažem, učim!“

Dana 17.05.2018. godine u Pučkom dom Općine Jasenovac sa početkom u 10:00 sati održan je Okrugli stol u sklopu programa „Zaželi-program zapošljavanja žena“ projekta “Radim, pomažem, učim!“ kako bi se upoznalo lokalno stanovništvo s ciljevima i aktivnostima projekta.

Okruglom stolu su prisustvovali načelnica Općine Jasenovac Marija Mačković, Predstojnica područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Sonja Repić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Novska Ljiljanka Žunić, voditelj projekta Goran Dragić, administrativni referent Željka Mačković, zaposlene žene u projektu, te sami korisnici projekta.

Općini Jasenovac odobren je projekt iz Europskog socijalnog fonda, Program zapošljavanja žena – „Zaželi“ pod nazivom „Radim, pomažem, učim!“ u trajanju od 30 mjeseci, a namijenjen je zapošljavanju žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Vrijednost projekta je 4.327.542,87 kn.