Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

2. radni sastanak u sklopu projekta „Radim, pomažem, učim!“

17. srpnja 2018. godine u prostorijama Općine Jasenovac održan je drugi radni sastanak u sklopu projekta „Radim, pomažem, učim!“ .

Sastanku su nazočili voditelj projekta Goran Dragić, administrativna djelatnica Željka Mačković i 25 žena,  radnica koje skrbe o 200 krajnjih korisnika u 10 naselja na području Općine Jasenovac. Tema sastanka je briga i skrb o krajnjim korisnicima, kako što bolje provesti projektne aktivnosti na terenu , olakšati rad ženama i udovoljiti  krajnjim korisnicima kojim će se na ovaj način omogućiti dulji ostanak u svojim domovima i kvalitetnija treća životna dob. Program Zaželi, projekt „Radim, pomažem, učim!“ je u potpunosti financiran iz sredstava Europske Unije, Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.