MARIJA MAČKOVIĆ - dobila povjerenje za 7 mandat

ZAHVALA BIRAČIMA

Poštovani stranački prijatelji, simpatizeri i stanovnici Općine Jasenovac

Poštovani stanovnici Općine Jasenovac , nakon provedenih lokalnih izbora 16. svibnja 2021. godine, osjećam dužnost, ali i iskrenu želju zahvaliti Vam na povjerenju koje ste ukazali meni kao nositeljici liste za Općinsko vijeće Općine Jasenovac u ime koalicije stranaka Hrvatske demokratske zajednice -HDZ i Hrvatske stranke prava- HSP koja je osvojila 698 glasova ili 66,85 % vaših glasova ili 6 vijećničkih mandata od ukupno 9 mandata, te meni kao kandidatu za općinsku načelnicu ispred iste koalicije gdje sam dobila 714 glasova od ukupno 1.067 izašlih glasača ( važećih listića 1052 listića) ili 68 % glasova.
Ukazano povjerenje meni i mome timu je obveza da i u idućem razdoblju čvrsto i ustrajno zastupamo interese Općine Jasenovac, imajući u vidu prije svega čovjeka, kao pojedinca.
Hvala svim našim članovima, simpatizerima, volonterima, svim poštenim, vrijednim i nadasve objektivnim ljudima, koji su u nama prepoznali ljude koji će i u buduće činiti sve za dobrobit i daljnji napredak naše općine.

„UVIJEK UZ LJUDE „

Vaša načelnica Marija Mačković.