Uspješan vikend za JAK

Uspješan i naporan vikend imali su iza sebe članovi Jasenovačkog atletskog kluba.

U petak su nastupili na mitingu u Slavonskom Brodu koji se održava povodom Dana grada. Devet članova osvojilo je 6 odličja: Rafael Prelesnk osvojio je zlatne medalje kod limača na 100 i 300m, Katja Komljenović bila je kod mlađih limačica u istim disciplinama, a Patrik Krmpotić bio je prvi u skoku u dalj i treći na 200m kod mlađih kadeta.
U nedjelju je na rasporedu bilo redovno kolo Hrvatske atletske lige sjever za sve kategorije u Čakovcu, a JAK je predstavljalo 14 atletičara, a ni tu uspjeh nije izostao. Lana Radulović uvjerljivo je slavila kod starijih kadetkinja na 100m prepone i 60m, Mihael Prelesnik je bio 1. na 60m i drugi na 100m prepone kod kadeta, a još jednu pobjedu na preponama postigao je Patrik Krmpotić kod mlađih kadeta.

paco 1200x800

Uspješni su bili Maria Milović i Ivana Šalindrija kod limačica u bacanju vortexa, bile su 2. i 5. Veronika Đilas bila je odlična druga u bacanju kugle kod mlađih kadetkinja, Gita Špoljarević i Lucija Bilogrević su bile 7. i 8. u istoj disciplini Katarina Uzelac 8. na 80m prepone, a Ljupka Šepović je bila 9 na 200m. "Izuzetno smo zadovoljni rezultatima svih naših atletičara, gotovo su svi postavili svoje osobne rekorde. Posebno vesele rezultati najuspješnijih - Lane, Mihaela i Patrika na preponama, mlađih kadetkinja u bacanjima i sprintu, pa se nadamo dobrim rezultatima u lipnju, kada imamo prvenstva Hrvatske u mlađim uzrastima" - saznali smo od trenera Nevena Šepovića.

brod 1200x800

ck svi 1200x800