Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

Isplaćene učeničke i studentske stipendije

StipendijeIz Proračuna Općine Jasenovac isplaćene su učeničke i studentske stipendije zaključno sa 12. mjesecom ove godine. Isplaćeno je 14 učeničkih stipendija za 9.,10.,11. i 12. mjesec i 8 studentskih stipendija za 10.,11. i 12. mjesec, u ukupnom iznosu od 26.000,00 kn.

Općina Jasenovac dodijelila je stipendije svim učenicima i studentima koji su se javili na Javni poziv. Tijekom ove godine, dio učenika završio je srednjoškolsko obrazovanja, kao i dio studenata koji su uspješno završili studiranje.

Nakon usvajanja Proračuna općine Jasenovac za 2022. godinu ponovo će se otvoriti Javni poziv za učeničke i studentske stipendije.