Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

KREATIVENE RADIONICE

Kroz projekt „Svi smo mi zajednica“ provode se kreativne radionice raznih tema. Radionice se odvijaju dva puta mjesečno u trajanju od tri sata u prostorijama Centra za pomoć i njegu Jasenovac. Organizirane su za korisnike navedenog projekta koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Proteklih mjeseci kreativne radionice vodila je gospođa Zlomislić Irena koja je korisnicima osigurala sav potreban materijal za izradu radova. Cilj radionica je potaknuti kreativnost svakog pojedinca i poboljšati socijalizaciju osoba starije životne dobi.
Radionice će se provoditi i kroz nadolazeće mjesece, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 044/ 672 – 144.