JAK uspješan na Prvenstvu Hrvatske u Čakovcu

svi

Atletičarke i atletičari JAK-a nastavljaju sa odličnim rezultatima.  Na najvažnijem ovosezonskom natjecanju - Prvenstvu Hrvatske za kadete / kadetkinje i mlađe kadete / kadetkinje održanom ovoga vikenda u Čakovcu osvojili su 4 medalje i ostvarili još dva četvrta i peta mjesta.

Natjecanje je obilježio veliki broj sudionika - preko 600 mladih atletskih nada iz 50 klubova iz cijele Hrvatske, a oba dana pratila ih je velika vrućina.
Kod mlađih kadeta Patrik Krmpotić je osvojio brončanu medalju na 80m prepone, dok je na 200m prepone osvojio 5. mjesto.

Ljupka Šepović bila je 19. na 200m, a Katarina Uzelac 17. na 200m prepone kod mlađih kadetkinja - svi uz nove osobne rekorde.


Vikor Barešić osvojio je četvrta mjesta kod kadeta u bacanju diska i kugle, a medalje su osvojili Lana Radulović - srebro na 300m prepone kod kadetkinja dok je Mihael Prelesnik u istoj disciplini kod kadeta također bio drugi. Mihael je ovom srebro dodao i naslov prvaka Hrvatske u skoku u vis, uvjerljivo osvojivši 1. mjesto sa skokom od 170cm.


"Odlični rezultati i plasmani naših, ovo nam je najuspješnije prvenstvo Hrvatske u povijesti. Četiri medalje, a imali smo još i peh sa Viktorovom ozljedom desetak dana prije natjecanja tako da smo mogli uzeti još 1-2 kolajne. I ovo je veliki uspjeh, pogotovo smo bili dobri na preponama, što me jako veseli", rekao nam je trener Neven Šepović.