Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

Održana zabavna večer u Krapju

U subotu 09.07.2022. u sklopu manifestacije “Ljeto u našoj općini“ suradnjom Općine Jasenovac, Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje, Turističke zajednice općine Jasenovac i Udruge mladih Krapje, održane su zabavne aktivnosti za djecu te zabavna tamburaška večer u Krapju.

Od poslijepodnevnih sati djecu je zabavljao dvorac napuhanac i drveni vrtuljak te razne sportske igre (badminton, povlačenje užeta…), odigrana je prijateljska nogometna utakmica u organizaciji kluba NK “Naprijed“ Krapje.

Svi gosti su mogli kušati gulaš koji je pripremila ekipa iz LD “Jelen“ iz Hrvatske Dubice te tradicionalne “poderane gaće“ za koje se pobrinula Udruga 100+.

Grgurić eventi su se pobrinuli da pića ne nedostaje, a za dobru atmosferu te zabavne večeri zaslužan je TS Ambar, plesalo se i pjevalo dugo u noć.

Veselimo se slijedećem događaju Ljeta u našoj općini.