Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

JAK uspješan u Varaždinu

U nedjelju je Varaždin bio domaćin 3. kola Hrvatske atletske lige sjever. Natjecanje je trebalo biti održano u Karlovcu, ali zbog poplavljenog stadiona to nije bilo moguće.
JAK je predstavljalo 7 atletičara, a evo najuspješnijih: kod kadeta na 200m Domagoj Čevizović 4. mjesto, skok u dalj Luka Horvat 3. mjesto, Patrik Krmpotić na 100 prepone 5. mjesto.

Rafael Prelesnik je na 800m također kod kadeta osvojio 8. mjesto. Romina Gavranović 7. na 100m kod mlađih kadetkinja, Ljupka Šepović 13. na 200m kod kadetkinja, a Mihael Prelesnik 2. kod juniora na 200m. Odlični rezultati i plasmani, kadeti su i ovo kolo ekipno treći, a Luka, Domagoj i Patrik su postigli norme za Prvenstvo Hrvatske.