Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU Nacrt Odluke o socijalnoj skrbi na području Općine Jasenovac

Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ broj 25/13, 85/15 i 69/22), Jedinstveni upravni odjel Općine Jasenovac objavljuje

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU
Nacrt Odluke o socijalnoj skrbi na području Općine Jasenovac

Savjetovanje traje od 10. siječnja do 10. veljače 2023.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 10. veljače 2023. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na nacrt Odluke o socijalnoj skrbi na području Općine Jasenovac (dalje u tekstu: nacrt Odluke) s obrazloženjem, putem pošte ili osobno na adresu: Jedinstveni upravni odjel Općine Jasenovac, Trg kralja Petra Svačića 19, 44324 Jasenovac ili na e-mail: općina¬¬Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Prijedlozi, komentari i primjedbe na predloženi nacrt Odluke dostavljaju se isključivo na obrascu za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete preuzeti na internet stranicama Općine Jasenovac.
Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati i adresu podnositelja i biti čitko napisani, uz javno navođenje dijela prijedloga akta/dokumenta na koji se odnose, te biti dostavljeni u gore navedenom roku.
Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Općine Jasenovac. Ukoliko ne želite da Vaš prijedlog bude javno objavljen, molimo da to jasno istaknete pri slanju prijedloga.
Nacrt Odluke je objavljen u elektronskom obliku na internet stranici Općine Jasenovac www.opcina-jasenovac.hr
Nacrt Odluke koji je objavljen na internet stranici Općine Jasenovac predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Odluke.
Tekst ove objave objavit će se na web stranici Općine Jasenovac www.opcina-jasenovac.hr u rubrici „“Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću“ i na Oglasnoj ploči Općine.
Po provedenom savjetovanju izradit će se Izvješće o provedenom savjetovanju.

Jedinstveni upravni odjel Općine Jasenovac

 

ODLUKA_O_SOCIJALNOJ_SKRBI_2022.docx

Obrazloženje_donošenja_Odluke_o_socijalnoj_skrbi_2023.docx

Obrazac_za_sudjelovanje_u_postupku_savjetovanja_s_javnoscu.docx